Aika rakentaa parisuhdetta

Jostain kuulin, että talonrakentaminen menneinä vuosina ollut yksi suurimmista avioeron syistä. Nykyään se on kuulemma Facebook. Alunperin ostimme talon sillä ajatuksella, ettemme tahtoneet raksaelämän rasitusta tuoreelle avioliitollemme. Talo kuitenkin osoittautui homeiseksi, päädyimme purkamaan sen ja tässä sitä ollaan: rakentamisvaiheen rasittavissa syövereissä.

Meille tarjoutui aivan oikeaan aikaan mahdollisuus osallistua Parempi avioliitto ry:n leirille viime heinäkuussa. Leiri antoi mahdollisuuden pysähtyä keskustelemaan puolison kanssa olennaisista aiheista ja kuulemaan inspiroivia alustuksia. Leiri pidettiin Levillä. Lapin maisemat olivat ihan mukavaa vaihtelua hirsiseinän tuijottelulle, vaikka mieltä kohottavaa sekin on. Suosittelemme lämpimästi: parempiavioliitto.fi. Leirin jälkeen löysimme Masalasta avioparipiirin, joka toimii samalla sabluunalla: alustus ja ryhmäkeskustelut. Vaikkei aviokriisiä ole vielä pukannut, on yhteinen aika vähissä ja suhteen hoitamiseen varattu aika ollut todella hyväksi tämän ressaavan vaiheen keskellä.

Blogin kirjoittelu on jäänyt raksakiireiden jalkoihin. Yritän parantaa julkaisutiheyttä. Tämä sisätöiden vaihe on työläs ja hidas…Mutta seuraavassa postauksessa siitä lisää.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: