Talomme veistää Tender Ehitus

Nyt on hirsikehikon veisto alkanut Viron maalla. Aivan mahtavaa! Viime viikon lopulla pääsimme viimein maaliin rakennekuvien kanssa siltä osin, että työ voi alkaa. Sähköpostit viuhuivat suunnittelijalta toiselle tärkeitä rakenteellisia yksityiskohtia säädettiin, mm. yläpohjan rakenne lyötiin lukkoon. Myös sopimus kehikosta tehtiin, ja siksi minulla onkin ilo ilmoittaa, että talomme veistää Tender Ehitus Virosta.

Tenderin hallissa on veistetty talomme ensimmäiset hirret. Seinämateriaali on siis 250 mm paksua käsinveistettyä pelkkahirttä. Myös alapohjan tukirakenteeksi tulee muutama hirsi, jotka seinien tavoin sitten lepäävät teräsputkipaalujen päällä.
Taloa veistetään Tenderin hallissa. Seinämateriaali on 250 mm paksua käsinveistettyä pelkkahirttä. Myös alapohjaan tulee muutama hirsi, joihin seinien tavoin perustuksen teräsputkipaalut tukeutuvat.

Sain juuri ensimmäisen kuvan ensimmäisistä tulevan talomme hirsistä. Suuri ilo ja kiitollisuus saivat kyyyneleet silmiin, ja esittelin kuvaa innoissani kaikille. Joku sanoikin, että tilanne muistuttaa sitä kun saa nähdä ensimmäisen ultraäänikuvan lapsestaan. No, tätä ”lasta” synnytellään vielä pitkään. Mutta nyt alkaa konkretisoitua, ja se on hienoa.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: